Om bloggen

Jeg begynte med havpadling i 2012. Bortsett fra litt elvepadling for mange år siden hadde jeg ingen erfaring med båter og slett ikke med havet. Min vane tro begynte jeg å sanke informasjon for å kompensere for manglende erfaring. Avlingen gikk rett inn i min personlig wiki og kom god med ved turplanlegging. Den viste seg å være nyttig også på tur, men da måtte jeg finne en bedre teknisk løsning. Og hvorfor ikke gjøre det tilgjengelig for andre i samme slengen? Så ble idén til denne bloggen født.

Hovedformålet til bloggen er å gjøre informasjon, kart og varslingstjenester med nytte for havpadling i mitt lokalområdet lett tilgjengelig. Denne typen informasjon finnes under Steder. Denne delen skal kunne brukes også ved trege mobilforbindelser. Den er minimalistisk, uten pynteelementer, og med kun få og forhåpentligvis informative bilder.

Jeg liker å forstå det jeg driver med og det jeg ser når jeg er ute. Informasjon om naturfenomener med interesse for padlere finnes under Natur. Andre innlegg omhandler mine erfaringer med Kajakker og utstyr.

Jeg startet med denne bloggen i 2013, og brukte Scriptogr.am som teknisk løsning. Scriptogr.am stenger dørene medio august 2015 og jeg har flyttet alt over til Blogspot.

Disclaimer
Noen sitater har jeg skrevet av fra bøker. Jeg kan ikke garantere for at jeg skrev feilfritt. Bruk skjønn, og sjekk gjerne kilden selv.

Lenkene til de forskjellige varslingstjenester har jeg kopiert over. Også her kan jeg ikke garanterer for at jeg gjorde det feilfritt! Bruk sjønn og sjekk stedsnavnet på siden lenken viser til.

Historie

Opprettet: 2013-09-07
Flyttet fra Scriptogr.am til Blogspot: 2015-08-01